14. elokuuta 2015

Xavier Garcia Barcelona

Jo viimeks kun olin hankkimassa laseja, haaveilin jostain värikkäämmistä. Sitten löysinkin Hilfigerin mallistosta mun nykyiset tummanharmaa-valkoiset kehykset, joihin oon ollut enemmän kun tyytyväinen. Kesän aikana meille liikkeeseen tuli kuitenkin uutta mallistoa Xavier Garcia -nimiseltä merkiltä. Niitten ihaniin väreihin rakastuin heti! Dolsa-nimisen mallin pinkki-musta väriyhdistelmä alkoi houkuttaa niin paljon, että halusin saada ne toisiks laseiks. Näihin laseihin laitettiin sama linssityyppi kun edellisiinkin, eli linssin alaosaan tuli pieni lukuhelpotus. Muuten voimakkuutta piti lisätä vähän molempiin silmiin ja nyt nään taas ihanan kirkkaasti! Mitäs tykkäätte pinkistä? Onko se todellakin new black?


Tänään mulla on ollut laiska päivä. Oon pakkaillut, tehnyt uudet kynnet, katsonut Greyn Anatomiaa ja hoitanut viimeisiä juttuja ennen loman alkua. Nyt vaan istun tässä ja nautiskelen näistä illan ihanista maisemista. Paras mahdollinen rentoutumiskeino, kun näkymät on vaan iltasin niin kivat.


xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Oii, nyt on nätit kehykset! Sopii sulle tosi hyvin :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lasit ja sopii sulle tosi hyvin! Millaiset vahvuudet sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja anteeksi kun vastaus on unohtunut. Mulla on vaan jotain miinus ykkösen ja puolentoista luokkiin voimakkuutta.

   Poista