4. syyskuuta 2015

HBD SILTSU

I'm back! Huh. Vaikka en pidäkään lentomatkoista ja oma sänky on aina paras sänky, on matkustelu kuitenkin aika mukavaa puuhaa. Pahinta matkustelussa on kotiin palaaminen ja matkapostausten kirjottaminen blogiin (tässä taas yksi syy miksi ehdottomasti ansaitsisin "maailman paras bloggaaja" -palkinnon, jos sellainen joka vuosi jaettaisiin). Mistä sitä aina oikein alottaa?


Noh, alotetaan sellaisesta upeasta ihmisestä nimeltään Jari Sillanpää. Ja sen upean Jari Sillanpään 50-vuotissynttäreistä. Jotka oli aivan HUIKEAT! Kolmisen viikkoa oltiin siis siskoni Hannan kanssa kuuntelemassa Siltsua Helsingin olympiastadionilla. Tästä tapahtumasta jos jostain jäi erittäin hyvä maku suuhun :-) Ilta aloitettiin tosi maukkailla (! yllätyin ihan) kakkukahveilla, ja iltaseitsemästä lähemmäs puoleen yöhön asti päästiin nauttimaan toinen toistaan mahtavimmista musiikkiesityksistä. Vaikka kaikkia vanhempia hittejä ei tunnetukaan, pysyi tunnelma katossa silti koko ajan. Kertaakaan ei tullut tylsää, biisejä tuli laidasta laitaan, kaikilla oli hauskaa ja vitsi mikä ESIINTYJÄ! Pakko kompata vaan Helsingin Sanomia tässä. Kiitos Jartsa. Kiitos!


Nyt sitä ollaan siis taas turvallisesti kotona Joensuussa ja arki on alkanut. Mut täällä oli vastassa VAALEANPUNASIA PILVIÄ!


xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti