19. lokakuuta 2015

HKI & RTBBJS & levyjulkkarit

Kauan odotettu päivä tuli viimein lauantaina 10. lokakuuta. Lähdin Helsinkiin aamujunalla, ja ensimmäisenä suuntasin Kiasmaan. Viime Kiasman käynnistä olikin jo pari vuotta, ja nyt museossa oli kiinnostavia näyttelyitä meneillään. Jani Leinosen tottelemattomuuskoulu oli jo ennestään tuttu, mutta myös nykytaiteen toisinajattelijoiden Eri mieltä -näyttelystä pidin kovasti.


Illalla oli syksyn kohokohdan vuoro. Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana julkais lokakuun alussa uuden albumin, ja nyt oli levyjulkkarikeikan vuoro. Koko keikka meni kuin silmänräpäyksessä. Big bandin kuuntelu on erittäin nannaa korville ja artistikolmikon tanssimuuvit oli huikeita. Fiilis oli ihan katossa. Ostin paikan päältä myös ensimmäisen fanipaitani (!), joka näkyikin jo edellisen postauksen kuvissa. Keikan jälkeen vielä kirjaimellisesti korotettiin panoksia, kun päästiin nimmarijonossa moikkaamaan nelikkoa ja sain ihanalta Tommylta halinkin. Toivottavasti nähdään taas pian, soolomatskua odotellessa!


Sunnuntaita vietettiin Hannan kanssa shoppaillen. Metsästettiin mulle uutta villakangastakkia, joka loputtoman etsinnän jälkeen löytyikin Itiksen Onlysta. Muuten en suuria ostoksia tehnyt, Lushista vähän hiustuotteita ja yhden topin Gina Tricotista (miten te muuten taivutatte Gina Tricotin? Tricotilta? Tricolta? Tricotista?)

Takki Only 69,95€

Nyt koulujuttujen kimppuun. Lokakuun kiirepäivät on alkamassa.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti