15. lokakuuta 2015

If you found me, I'd be lost

Tää viikko on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Olen kokenut suurta surua, saanut uuden työn loppuvuoden ajalle, aloittanut autokoulun, intoillut talven tulemisesta, päivittänyt blogin ulkoasua, käynyt koulussa ja ollut tosi väsynyt.


Hyvästien jättäminen yhdelle parhaista ystävistäni oli kaikkea muuta kuin helppoa. Länsigöötanmaanpystykorva Veeti tuli meidän perheeseen, kun olin 8. Pian täytän 21, ja tästä eteenpäin matkaa täytyy jatkaa yksin.

 

Syksy on tullut ryminällä. Parit pakkasyötkin jo taidettiin kokea, mutta nyt on ollut taas vähän lämpimämpää. Just kun ostin uuden villakangastakin viime viikonloppuna, niimpä tietenkin! Kotikodon autokoulukin on alkanut vihdoin, ja auton käsittely on tuntunut todella jännittävältä, mutta onnistumisien jälkeen aivan huipulta. Voispa oppimisen vaihe olla jo ohi ja pääsis ajamaan oikeasti rennosti :-D Sain myös nykyisen viikonlopputyöni oheksi nyt joulun alle toisen kevyen kiireapulaisen työn, josta oon todella innoissani. Pääsee taas oppimaan kaikkea uutta ja tutustumaan uusiin tuotteisiin sekä ihmisiin.
Blogin ulkoasu koki myös pari päivää sitten muutoksia. Mietintämyssyssä oli vaikka minkälaista kikkailua, mutta päätin jättää blogin vanhan pohjan. Se tuntuu toimivalta ja eniten omalta asettelulta. Miten muun muassa fontin vaihtaminen voikaan tuntua niin hirveän isolta päätökseltä? :-D

xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti: