7. lokakuuta 2015

Se on jatsii (kun ei keksi otsikkoo)

Ihan ekana, kaikki äkkii kuuntelemaan tän syksyn huikeinta levyä! Kova, kovempi, kovin Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana nimittäin julkas tossa menneellä viikolla uuden albumin, Korottaa Panoksii. Suosittelen! Ja ens lauantaina Helsingin Kulttuuritalolle levyjulkkarikeikalle! :-) Täällä ei maltettas enää yhtään oottaa keikkaa, ja uus levykin on kuunneltu jo about miljoona kertaa läpi.

http://www.soundi.fi/wp-content/uploads/2015/07/rtbbjs-kopio.jpg

Mulla on ollu aika huono tuuri kameran muistikorttien kanssa. Ensin isompi muistikorttini hajos, ja piti ottaa käyttöön pienempi oston mukana tullut muistikortti. Nyt sekin sitten sanoi itsensä irti, joten puhelimen varassa oon ollut. Eikä sitäkään oo niin jaksanut käyttää. Oon yrittänyt alottaa taas liikkumisen opiskelun vastapainoksi. Seuraavana lukulistalta löytyis mm. metsäoikeuden sekä maakaaren opukset, huh. Oon myös yrittänyt käydä aktiivisesti kirppareilla uuden talvitakin toivossa. Sitä ei oo kyllä valitettavasti vielä löytynyt, kaikkea muuta kivaa kylläkin. Kirpparimatkalla kävin myös moikkaamassa Veetiä, josta on tullut aikamoinen vanhus.


Viime viikonloppuna vietettiin iltaa tyttöjen kanssa kun satuin voittamaan sisäänpääsyjä Kerubin Korvaboosteille. Maistelin myös ekaa kertaa tollasta frozen fruit cider -jääjuomaa, joka olis ollut ehkä kesän kuumuudessa vielä maittavampaa, nyt se tuntu vaan melko kylmältä ja loputtomalta :-D Oli kivaa anyways, kiitos vaan Kerubille!


Josko sitä huomenna vaikka pääsis ihan oikealla kameralla kuvaamaan.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti