6. marraskuuta 2015

06112015

Jaa, että perjantai. Tänään yritin vähän napsia satunnaisia kuvia mun päivästä.

Aamulla nukuin pitkään, sillä eilen illalla tuli valvottua puoleen yöhön, mikä on mulle jo oikeasti myöhä :-D Aamu meni perinteisellä kuviolla: heräilin, puin päälle, meikkasin, söin aamupalaa ja luin hesarin. Aamupäivän tehtävänä oli aloittaa seminaariraportin kirjoittamista, jota sainkin väkerretyä about sivun. Jännää tehdä ryhmässä kirjoitusta word online -palvelun kautta. Kivan vuorovaikutteista ja helppoa muokkailla tekstiä!


Lounaaksi söin oikein ravitsevaa ja monipuolista opiskelijaruokaa eli paketin nuudeleita ja jämishalloumit. Yritin laittaa mukaan kirsikkatomaatteja, mutta ne oli menny pilalle :-( Yhdeksi lähdin töihin. Päälle laitoin kirpparilta ostetun harmaan paidan, mustat farkut, Aarikan korvikset ja väripilkkuna Xavier Garcian pinkit kehykset. Töissä aika meni tosi nopeasti, ja pian kello olikin kuusi ja aika laittaa liike kiinni.


Tänään on ollut sateinen ja sumuinen päivä, eilen sentään paistoi aurinko. Aurinkoa elämään suuresti toi kuitenkin illan visiitti siskonpoikaa moikkaamaan. Miten joku voikin olla niin pieni, ihana ja pehmoinen ♥ Iltaa olen nyt viettänyt peiton alla läppärin ja viimeisen Vain Elämää -jakson kanssa. Taas pitää vuos oottaa, buu!


Huomenna vuorossa vähän lisää töitä ja illalla ystävien seuraa sekä pitsaa. Ei malttas oottaa.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti