5. marraskuuta 2015

Kokemuksia, elämää

Blogitaukoja tulee ja menee, mutta täällä sitä yhä ollaan. Kiritääs vähän kuulumisia kun edellisestä postauksesta on vierinyt reilut pari viikkoa (oops).

Hurjan iloisilla uutisilla on ihana aloittaa. Ihanan siskoni Nooran yllärivauvakutsuista on jo vierähtänyt kolmisen viikkoa, ja uusi tulokas perheeseen saapuikin eilen. Tädin hommat on siis virallisesti alkaneet! Tervetuloa maailmaan Linus

Mun hiukset kasvaa kasvamistaan, mutta antaa kasvaa. Omaa väriäkin on jo aika paljon näkyvissä, mutta antaa näkyä! Tällä hetkellä taas sellainen olo että tukka saa olla miten sattuu :-D

Ikean reissulta tarttui mukaan taas perinteinen minkuusi (en koskaan muista mikä kasvi toi oikeasti on?). Pikkuhiljaa pitää alkaa myös kortintekoon ja joululahjojen suunnitteluunkin. Jännää.

Tämäkin kuva varmaan pari viikkoa vanha, mutta Hani on vaan niin suloinen. Tassuterapiaa

Päivän asu 28.10.2015 eli päivänä, jona täytin 21 vuotta. Oli aika normaali päivä, kävin koulussa ja illalla kakkukahveilla vanhempieni luona. Samalta tuntuu edelleenkin kun viime vuonna.

Parhaana synttärilahjana sain vieraita Belgiasta asti. Käytiinkin lauantaina tutustumassa Kolin kansallispuistoon, missä uskalsin jopa vierailla pirunkirkossa, huh! Sumuisa keli ei reissua haitannut, oli tosi kiva päivä päästä esittelemään Suomen luontoa (ja ihailemaan sitä itsekin).

Maanantaina olin uuden työn merkeissä koulutuksessa Orimattilassa, jossa yövyin erittäin sympaattisessa yöpaikassa nimeltään Hotelli Teltta. Vanhan Kehräämön ylin kerros oli muunnettu yöpaikaksi, johon oli rakennettu pieniä "telttoja". Olipa aikamoinen elämys! :-)

Nyt vaan hirveä määrä kirjoitettavaa ja luettavaa painaa jo mun valmiiks jumisia hartioita. Tulis edes se ensilumi, niin piristäis vähän. Joka vuosi yllätyn siitä, miten pimeä kuukausi tää marraskuu onkaan.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti