8. tammikuuta 2016

Vuosi 2015 tiivistettynäTammikuussa muutin uuteen ihanaan asuntoon, sain värit pohjetatskaan, aloitin katsomaan leffoja tavoitelistaltani ja nautin (& kammoksuin) pakkaskeleistä.


Helmikuussa katsoin ahkerasti UMKta, yritin jo aistia kevättä, tein kivoja ostoksia sisustukseen ja vaatekaappiin, näin ystäviä ja elin arkea.Maaliskuussa pidettiin tuparit, otin korvan rustoon tuplalävistykset, käytiin siskon ja äitin kanssa Helsingissä, tein sushia perheen kanssa, Veeti täytti vuosia ja opiskelun vastapainona juhlin mantsatypyjen kanssa.Huhtikuussa koin paljon onnea, approilin, kantelin monsteripaksua ympäristöoikeuden oppikirjaa repussani, vietin pääsiäistä ja olin haastateltavana Demissä.


Toukokuu oli oikea juhlakuukausi: vappu, luokkakokous ja iskän 50v-synttärit. Käytiin äitienpäivänä Kolilla ja kesän ensimmäisenä jätskinä söin vesimelonimehujään, joka ei ollut edes hyvää.


Kesäkuussa olin kiireinen, vietin paljon aikaa ystävien kanssa, tein pari kesätenttiä, pidettiin perinteiset kotibileet ja vietettiin juhannusta vaarallisen kertakäyttögrillin kanssa suojautuen sateelta takeilla.


Heinäkuussa kävin seuraamassa käräjäoikeuden oikeudenkäyntejä, lomailin pari viikkoa, vietin huikean huipun Ilosaarirock-viikonlopun, olin kesätöissä ja liityin sekä Greenpeacen että Amnestyn kuukausilahjoittajaksi (suosittelen!).


Elokuussa hankin uudet pinkit silmälasit, olin mustikassa, kävin Jari Sillanpää 50v-synttäreillä Olympiastadionilla ja reissasin pari unohtumatonta viikkoa Belgiassa sekä Ranskassa.


Syyskuulta en meinannut löytää yhtään mitään kuvia, joka kielii vain yhdestä jutusta: oikein mitään ei tapahtunut. Oli arki. 


Lokakuussa tapahtui edellisenkin kuun edestä. Oli liikuntailtapäivän visiitti Treetop-seikkailupuistoon, Ricky-Tick Big Band & Julkisen Sanan levyjulkkarit Helsingissä, siskon vauvakutsut, omat 21v-synttärini, pyhäinpäivän reissu Kolille... Oli paljon iloa, mutta myös paljon surua kun jouduttiin päästämän Veeti vihreämmille niityille juoksemaan. 


Marraskuun pelastus ja koko vuoden suuri valo oli siskonpoikani Linuksen syntymä kuun alussa. Muuten marraskuu on aina marraskuu: täynnä opiskelua, lukemista, kirjoittamista, kahden työn kanssa tasapainottelua ja myöhäinen ensilumi.


Joulukuu meni varmaan nopeammin kuin mikään muu kuukausi. Käytiin Lahdessa kattomassa Don Johnson Big Bandia, sain töistä sellofaanihaavoja sormenpäät täyteen, opiskelin ja vähän ihastuin (!) metsäoikeuteen, shoppailin, vietin perinteisen joulun ja juhlistin Linus Onni Artturin nimiäisiä.

Aika jees vuosi siis all in all, mutta ainahan meillä on petrattavaa. Ainakin mulla tän blogin suhteen!

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon näistä vuosikoosteista, kuten myös tästä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) Itsekin pidän vuosikatsausten lukemisesta kovasti!

      Poista