12. tammikuuta 2016

We got brighter lights back home

Ulkona tuulee niin, että vasta satanu lumi pöllyää hurjasti ja katuvalot horjuu, hui! Hyvä tekosyy siis sille, että oon viettänyt tän illan vaan kotona. Tällä hetkellä on menossa ankara opiskelu valtiosääntöoikeuden tenttiin, joka tuntuu olevan mun yliopistouran kompastuskivi. Onneks lukemisen vastapainona on muuta viihdykettä, kuten ah niin ihana televisio! Hihkuin eilen suuresti onnesta, kun Poliisien uusi tuotantokausi alkoi taas. Sen lisäks oon kattonut maratonina Blacklistin ensimmäisen tuotantokauden, Voice of Finlandin avausjakson ja odotan viikon päästä jatkuvaa Villi korttia kuin kuuta nousevaa. Toissapäivänä juurikin Netflixiä kattoessani innostuin lakkaamaan kynnet ja samalla löysin uudelleen IsaDoran ihanan magneettilakan. Niin jees sävy täynnä hopeaa, kultaa ja vihertävää (?). Levittyy ja kuivuu myös kivasti, ja kestääkin aika hyvin. Tän hetken ehdoton lemppari.


Mun pitäs varata aika kampaajalle. Kesällä leikattu kerrostettu ja rikottu malli on kasvanut niin paljon, että ilman mitään laittoa tää tukka on kun yks iso sotku. Nappasinpa kuitenkin pari kuvaa tänään, joista yritin saada uutta banneria askarreltua, mutta se ei ihan onnistunutkaan. Samalla haluan esitellä teille mun uusimman suuren aarteen - Don Johnson Big Bandin Lahden keikalta hankitun Fiesta-pääkallokassin. Sen lisäks että toi kassi on mulle toki bändin ja musiikin kautta rakas, on se niin hyvän näkönen muutenkin, ja aivan superi käytössä! Äiti vähän auttoi tuunaamisessa, kun halusin sisäpuolelle vetoketjullisen taskun avaimille, puhelimelle jne. Kiitti äippä!


Nyt äkkii kattomaan Oulun poliiseja!

xoxo,
Ilona-Anniina

14 kommenttia:

 1. Miten näät kattoo noin pienestä telkkarista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh, ihan tavallinen 32tuumainen telkkari? :-D En olisi todellakaan halunnut/voinut edes ottaa isompaa telkkaria alle 30 neliön yksiöön. Hyvin nään kattoa!

   Poista
  2. Eikö sulla oo enää poikaystävää? Ootko sen pojan kaveri vielä jonka kans seurustelit sillon 1-2 vuotta sit?

   Poista
  3. 1-2 vuotta sitten en seurustellut, mutta jos tarkotat kolmisen vuotta sitten niin kyllä ollaan kavereita edelleen :-) Nykyisin olen parisuhteessa.

   Poista
  4. Esittele sun poikaystävä

   Poista
 2. asutko nykyää yksiössä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kun siskon kanssa samassa kolmiossa edelleen! Sillon kun muutin omilleni, asuin yksiössä, ja sinne toi tv alunperin mukaan tulikin :-)

   Poista
  2. onko sulla kuvia siitä yksiöstä?

   Poista
  3. Siis nykyisessä kolmiossa ollaan asuttu nyt jo vuosi, ja asuntoesittely on tehty tästä ja yksiöstäkin :)

   http://villasukat.blogspot.fi/2015/01/uusi-koti.html?m=1

   http://villasukat.blogspot.fi/2013/08/welcome-to-my-crib.html?m=1

   Poista
  4. Oho, tulipas vahingossa oudot linkit oudossa muodossa kun kännykällä laitoin. Sori! Hausta löytyvät toki otsikoilla eli nimillä uusi koti ja welcome to my crib.

   Poista
 3. Hahaa poliisit on munkin odotettu lemppari! ja tosi kiva toi pääkallokassi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Poliisit on kyl aina illan pelastus!

   Poista