29. helmikuuta 2016

Sing it away

Muutama juttu ihan alkuun. Mattimyöhäset ehtii vielä huomenna tarkistamaan mun ja siskoni Hannan kirppispaikan Valintakirppikseltä, paikkanumero 81! Viikonloppuna valittiin Suomen euroviisuedustaja Tukholmaan. Lempparini Mikael Saari ei tällä(kään) kertaa päässyt ihan ykköseksi, mutta Sandhjasta voidaan kaikki olla ylpeitä! En malta odottaa, että kevään viisuaika taas koittaa. Kevättä ei muutenkaan malttais odottaa, sillä Tommy Lindgren Metropolis julkaisee ensimmäisen Sininen kaupnki -albuminsa 6.5.2016. Huippua!


Eilen juhlittiin elokuvia Oscar-gaalan muodossa. Jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti herätyskello soi 02:00 parin tunnin unien jälkeen. Red carpetin aika ja gaalan odottaminen hurahtaa aina ihan silmänräpäyksessä. Gaala itsessään kesti aamuseitsemään, ja kaikenlaista muutamassa tunnissa ehti tapahtuakin. En spoilaa sen enempää, jos joku vaikka katsoo koostetta Teemalta juuri nyt, mutta upea ilta oli ja palkinnotkin napsahti ansaitusti :-)


Oriflamelta haluaisin nostaa pari uutta suosikkia. The One Colour Stylist Intense Collectionin huulipunien sävyt on niin ihania! Lilan pinkki Vivid violet-sävy on ihanan pirteä ja kestää tosi hyvin päivän kuluessa. Postissa tilattuna on kaksi muutakin sävyä odottamassa... :-) Toinen uusi suosikki on Tenderly-hajuvesi, jota kuvaillaan näin:
Juuri sopiva miksi makeaa, kevyttä ja raikasta. Uus viikonlopputuoksuni :-)


xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti