7. maaliskuuta 2016

Meitä ja muita

Mites teiän viikonloppu meni? Mun viikonloppu oli ihana, sain viettää sen parhaiden ystävien kanssa ♥ Juhlistettiin Annin läksäreitä (ei mikään hirmu iloinen aihe tosin...) ensin perjantaina yhillä pelaamassa Kimbleä sekä lauantaina käytiin syömässä Amarillossa ja loppuilta juhlittiin meillä. Oli superihauskaa tän todellisen dreamteamin kanssa! Annille ihanaa aikaa taas Ausseihin, pidäthän ittestäs huolta ja tuut takasin meiän luo pian ♥


Seppälän alennusmyynneistä ostin menneellä viikolla harmaan neuleen sivuhalkioilla ja mustat housut odottelemaan keväisempiä kelejä. Vaaleanharmaa on yks mun ehdottomista lemppariväreistä tällä hetkellä: korulaatikosta löytykin Kontista vasta ostettu harmaa kaulakoru neuleen kaveriksi.


Viimeisenä vielä yks uusista lemppareista. Joululahjaksi sain Mádaran puhdistusmaito & kasvovesi -setin, joka on ollut todellinen löytö. Siis aivan huikean hyvät tuotteet! Mun kasvojen iho on ollu niiiiin paljon paremmassa kunnossa: puhdistuksen jälkeen iho on uskomattoman pehmeä, kimmoisa ja puhtaan tuntuinen. Etenkin toi maito käytössä on aivan huippu. Voisko näitä vielä jollain sanoilla enemmän hehkuttaa? Todellakin hintansa väärti ja enemmänkin. Sokokselta ainakin löytyy Joensuussa.

Ja kukatkin sävy sävyyn!

Näissä kuvissahan on jo vähän kevätfiilis, eikö?

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia: