18. maaliskuuta 2016

Spring and stuff

Tää viikko on menny tenttimatskujen ja töiden parissa. Oon nyt viikon ajan silmälasimyyjänä melkein kokopäiväisesti, kun meidän toinen myyjä nauttii talvilomansa ihanista keleistä. Aurinko on paistanut muutamat viimeset päivät ihan täydeltä taivaalta. Parin asteen plussakelit on tosin vaihtuneet usemman asteen pakkaskeleihin... Mutta jo se, että aamulla voi herätä päivänpaisteeseen on ihan huikea fiilis pitkän pimeän talven jälkeen! :-)


Tänään päälle pääs ensimmäistä kertaa Oulun reissulta Jim&Jillin konkurssimyynneistä ostettu ruutupaita. Ja voi vitsit miten huikean pehmeä tää paita onkin päällä! :-) Mulla on niin hyvä fiilis siitä että kevät tulee, aurinko paistaa ja pääsiäinenkin on ihan nurkan takana... Enimmäkseen oon kuitenkin onnellinen siitä, mitä ens viikolla tapahtuu! Viimeinen kuva saattaakin jotain jo vähän vihjata...


Nyt suihkuun ja nukkumaan. Huomenna lauantaityöt.

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. Ihana toi paita, sopii sulle tosi hyvin. Jään innolla odottamaan matkapäivitystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ensimmäinen matkapäivitys on nyt vihdoin ja viimein ulkona :p

   Poista
 2. Voi kai sanoa, että olet sievä tipu.

  VastaaPoista
 3. Siulla on mielettömän hyvä blogi , aina kun tätä lukee niin tulee hyvälle mielelle!:-) jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Mistä saat rahasi tuohon matkusteluun? Luulin, että opiskelijat ovat koyhiä ja nälässä. Opintotukiuudistus tulee tarpeeseenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes yritä vastata tähän mitään todenperäistä, aitoa tai fiksua, sillä ei nyt huvita ottaa tästä provosta onkiini.

   Poista