11. toukokuuta 2016

18 x jatka lausetta

En ymmärrä... miten Suomi ei päässyt eilisistä Euroviisujen semifinaaleista jatkoon! :-( Ehkä meidän yksinkertainen lavashow ensimmäisellä esiintymispaikalla vähän hukkui lopun euroviisuhuuman jalkoihin. Harmi!

Seuraavaksi ajattelin... syödä lounasta, katsoa jakson Frendejä ja lähteä kirjastoon sekä kaupungille.

Viime aikoina... on tuntunut ihan kesälomalta. Kun ulkona paistaa aurinko ja lämpömittari näyttää +20, on kouluhommiin vaikeaa enää keskittyä.

En osaa päättää... ostaisinko seuraavaks puhelimeks edelleen Applea vai siirtyisinkö kenties Samsungiin. Kaiken lisäks kaikki kännykät maksaa ihan mielettömän paljon nykyisin.


Muistan ikuisesti... sen hetken kun Suomi voitti Euroviisut. Tai kun sain hyväksymiskirjeen yliopistoon. Tai kun painoin valkolakin ekan kerran päähän. Tai kun aamulla luin viestin, että musta on yön aikana tullut täti. Olishan näitä.

Päivän paras juttu... oli kun aamuinen sade loppui. Jes!

Noloa myöntää, mutta... oon tällä hetkellä autokoulussa, ja eilen aloin ensimmäisen liikenteessä ajamiskerran jälkeen itkemään, kun ahdisti ja jännitti niin hirveesti.

Viikko sitten... kokoonnuttiin muutamien ystävien kanssa viettämään iltaa yhdessä ☻

Kaikista pahinta on... nousta aamulla väärällä jalalla sängystä.


Salainen taitoni on... hyvät unenlahjat. Voin nukkua about missä vaan ja milloin vaan. Saan helposti unen päästä kiinni, vaikka en edes olisi hirmu väsynyt.

 Jos saisin yhden toiveen, se olisi... että ilmastonmuutos saataisiin pysäytettyä.

Minulla on pakkomielle... aamukahviin. Ah.

 Söin tänään... rahkajugurttia aamupalaksi ja kohta lounaaksi pinaattikeittoa.

Ärsyttävintä on... kun huomaan, etten osaa pitää suutani kiinni. Inhoan tapaani puhua herkästi muiden ihmisten päälle.


Tekisi mieli... lähteä viikon päästä keskiviikkona ex tempore -reissulle Helsinkiin kattomaan Tommy Lindgren Metropoliksen levynjulkkarikeikkaa.

Minusta on söpöä... miten jotkut ihmiset voi ihmetellä euroviisuhypetystä niin kovaan ääneen samaan aikaan kun he itse hypettävät jääkiekon mm-kisoja.

Hävetti... puhua Pariisissa englantia, kun paikalliset katso niin närkästyneen näköisenä. Anteeeeeeeeeks, mutta mie en osaa sanaakaan ranskaa!

Olenko ainoa, jonka mielestä... Jari Sillanpää on maailman ihanin?

xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti:

  1. Sinussa on jotain tosi söpöä ja niin ihanan aitoa! :) ja hyvät unenlahjat löytyy täältäkin :D

    VastaaPoista