28. toukokuuta 2016

Tää on vähän niinku ois lomalla

Toukokuun loppu häämöttää. Ensimmäiset hellekelit on koettu ja kesän uudet suosikkihousutkin pääsi kertaalleen päälle. Onko mitään parempaa kun kevyet, hyvin istuvat ja rennot mutta tyylikkät puolipituiset housut kirpparilta eurolla? Oon vihdoin ja viimein löytänyt kuukausipiilarit sopivilla voimakkuuksilla. Piilarit on kivaa vaihtelua, mutta naama ilman silmälaseja näyttää omaan silmään tavallaan tyhjältä, etenkin ilman meikkiä. Siks kesän suosikkituote on varmasti uusi Oriflamen ilmavan kevyt mattapintainen mousse-huulipuna, jonka sävyt on ihanan rikkaita ja syviä, mutta samalla puna tuntuu huulilla kuin huulirasvalta.


Toinen varma kesän merkki on se, että oon saanut kandin aiheen kehiteltyä. Jee! Nyt kesän kirjoitusurakka yleiskaavan suojelumääräysten kohtuullisuudesta on alkamaisillaan. Onneks muut kouluhommat alkaa olla pois tieltä. Tosta aiheesta oon ite myös tavallaan innoissani, ja kirjoitusurakkaa on oikeastaan aika mukava alottaa. Muita huippuja asioita viime päiviltä on muun muassa viime viikkoinen Don Johnson Big Bandin Joensuun keikka ♥ Samoin iltakävely kesäauringossa matkustajasataman läpi tuntui ihan kesältä.

Ah, Hyve&Pahe wokki on hyvää

Joensuulaisten kannattaa muuten pysyä kuulolla, jos edulliset kirppiskamat kiinnostaa! Tehtiin kämppissiskoni kanssa eilen elämämme inventaaria, ja nyt muutama ylitsepursuava ikeakassillinen täynnä vaatetta, sisustustavaraa, muita tekstiilejä, koruja, kenkiä, laukkuja, KAIKKEA odottaa hinnottelua ja kirppikselle pääsyä. Joten kannattaa pitää korvat höröllä lähempänä heinäkuuta :-) (Joensuun kirppisten jonot on ihan jäätävän pitkät...)

xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti:

  1. Harmittaa että tulee niin harvoin kommentoitua, mutta sun blogi on aivan ihana! Vaikutat jotenkin niin avoimelta ja lämpimältä tyypiltä ja tämän blogin kuvat on aina niin ihanan laadukkaita ja kauniita!<3 keep up the good work!
    En tiedä ootko sen enempää puhunu sun opiskeluista, mutta ois tosi kiva kuulla esimerkiksi miten oot päätynyt lukemaan ympäristöoikeutta ja että millasta opiskelu muuten on :)

    VastaaPoista