10. heinäkuuta 2016

MITÄ KUULUU?

Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä oli mun blogissa yks kokonainen kuukausi, jonka aikana en päivittänyt ollenkaan. Syitä on tottakai monia (niinkun aina), mutta kuulumisia tahtoisin nyt kertoilla!


Varmaan isoin juttu alkukesältä on se, että sain vahvistuksen Erasmus-vaihtopaikasta syyslukukaudeksi Nijmegenissa, Alankomaissa. Seikkailu siis odottaa, ja pian. Lähtö näyttäisi olevan sunnuntaina 14.8., ja ainakin yliopiston paperien mukaan syyslukukauden viimeiset kokeet loppuu 27. tammikuuta. Reilut viis kuukautta siis tuun opiskelemaan Radboud yliopistossa, asuen alivuokralaisena erään hollantilaisen tytön kimppakämppään kuuluvassa huoneessa. Vaihtoon lähen pääaineenani maantiede, mutta paikan päällä olis tarkoitus tehdä myös EU-oikeuden opintoja. Turhaa varmaan ees sanoa, mutta mie oon todella INNOISSANI!


Noh, ennen kun vaihtoon pääsee lähtemään niin kandi yleiskaavan suojelumääräysten kohtuullisuudesta pitäs saada kirjoitettua ja ulos potkaistua. Kirjoittaminen on kuitenkin lähtenyt vähintäänkin tahmeasti käyntiin, mutta minkäs teet jos kesäkuussa on upeat helteet, jalkapallon em-kisat, reissaamista Tallinnaan ja Tampereelle, rakkaita ihmisiä lähellä, huikeita mökkikelejä, maakuntamatkailua ja niin edelleen? Kuka siinä kaiken keskellä sais enää kouluhommia tehtyä? :-D


Vaihtovalmistelut on muutamia juttuja vaille valmiit ja Ilosaarirock on enää muutaman yön päässä. Kesästäkin oon päässyt pikkuhiljaa jyvälle. Enää lasken päiviä Hollantiin muuttamiseen.

Mitäs teille kuuluu?

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti