14. heinäkuuta 2017

Hetkiä kesästä

35518104352_e8c00b48d2_k-horz
1) Aiempien vuosien kaltaisesti tämänkin vuoden juhannuksen vietin kaupungissa kavereitten kanssa. Tällä kertaa järjestettiin pitkään hehkutetut "parvekebileet" parin kaverin kanssa. Käytännössä parvekebileiden ohjelmaan kuului tehdä ruokaa, syödä, juoda ja pelata parvekkeella. Villiä.
2) Juhannuslook! Sain suostuteltua Sannin kihartamaan mun tukan laineraudalla, ja ensimmäisen järkytyksen jälkeen toi kiharapilvi onneksi vähän rauhottui, asettui aloilleen ja siitähän tuli jopa ihan kivan näköinen.

35474693080_3042cb44da_o-horz
3) Hani on parasta tassuterapiaa. Mulla on ollut jo pitkään ihan jäätävä koirakuume, ja tän hassunhauskan Hannulin näkeminen piristää jokaikinen kerta ♥
4) Kesälle tyypillisesti oon myös ehtinyt sairastaa. Ennen juhannusta olin muutaman päivän ihan kuumeessa, mutta muuten oon kärsinyt migreenin kaltaisista oireista etenkin kirkkaina päivinä. Muistakaa ihmiset käyttää aurinkolaseja ja hattua ulkona aurinkoisina päivinä!

35518102472_d56239461a_k-horz
5) Mua naurattaa joka kerta kun puen päähän nää jouluna ostetut Sennheiserin kuulokkeet. Ne on käytännössä varmaan yhtä isot kun mun pää, mutta aivan mielettömän hyvät käytössä. Todellakin hintansa arvoinen ostos! Muistan kun käytin pienenä aina iskän jättimäisiä Sennheiserin kuulokkeita kun kuuntelin äänikirjoja stereoista. Ne iskän kuulokkeet on useamman kymmentä vuotta vanhat, toivottavasti nää munkin kestää niin kauan.
6) Mun tän lukuvuoden opinnot venyi jotenkin ihan huomaamattani pitkiksi. Viimesen tentin kävin tekemässä vasta 29. kesäkuuta. Parin viikon aikana väänsin yhteensä kuus esseetä oikeusosiologian ja EU-oikeuden kursseille ja luin siinä sivussa oikeusfilosofian tenttiin. Onneks lukuvuosi on nyt kummiskin taputeltu, ja koulun penkille tarvii palata vasta syyskuun alussa.

35830772626_0c8999dc9a_k-horz
7&8) Ilosaarirock! Se on täällä taas! Tänä(kin) vuonna hankin lippuni vapaaehtoishommien kautta. Alueella pitää istua valvonnassa kolme päivää ennen rokkia, ja viikonloppuna voikin sitten rokkailla kolme päivää hyvillä mielin. Ilosaarirock on tosiaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa virallisesti kolmen päivän festari. Alkuviikosta on ollut ihan superit säät, mutta viikonlopun ennuste vaihtelee jatkuvasti. Toivottavasti nyt viikonloppuna kuitenkin sattuis hyvät kelit, ja sadeviitan sijasta aurinkorasvalle tulis käyttöä.

34877871203_0044f00917_k-horz
9) En oo erityisemmin jäätelön ystävä, ja useimmin ostan mehujätskiä jos jotain. Yhtenä nättinä iltapäivänä iski kuitenkin kamala mieliteko Daim-tuuttia kohtaan. Tuli niin kesäfiilis jäätelö kädessä pyöräillessä, että oli pakko ihan ottaa kuva tosta hetkestä.
10) Kameralla otettu kuva musta ja kamerasta. Muun muassa tämä ja muutama muukin näistä kuvista on myös näkynyt mun snäpissä, löytätte mut sieltä nimimerkillä: ilona.anniina

Hauskaa rokkia tai ihan tavallista viikonloppua kaikille teille ihanille (tai vähemmän ihanille)

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Ei oo totta! Oon lukenut sun blogia aikoinaan tosi aktiivisesti (siitä on varmaan ainakin 4-5 vuotta aikaa) ja olit yks mun lemppareista! Jossain vaiheessa kuitenkin lopetin kaikkien blogien lukemisen ja muut jutut alkoi kiinnostaa enemmän. Nykyään oon innostunut blogeista taas uudestaan ja tuli välillä tauonkin aikana mietittyä että vieläköhän ne blogit on elossa, mitä aikoinaan lueskelin. Ja sitten äsken ihan sattumalta selasin ajatuksissani instagramia ja yhtäkkiä päädyin selaamaan sun instagram-tiliä! Olin ihan järkyttynyt, mutta tosi iloinen huomatessani, että sulla on edelleen tämä blogi! :) Nyt oli vielä kivempi lueskella sun juttuja ja katsoa kuvia, kun muutin kesän aikana itsekin Joensuuhun ja kaikki on mulle täällä vielä niin uutta ja outoa, enkä tunnekaan vielä oikein ketään. Oot kyllä edelleen tosi ihanan oloinen, persoonallinen ja sait hymyn huulille! :)

    VastaaPoista