Minä

Heippa!

Olen 22-vuotias joensuulainen opiskelija. Netissä kuljen nimellä Ilona-Anniina, vaikka oikea nimeni on ihan vaan Ilona. Tämä on arjestani kertova blogi. Syyslukukauden 2016 vietän Erasmus-vaihdon myötä Nijmegenissä, Alankomaissa, opiskellen Radboud Universityssa maantiedettä ja oikeustieteitä. Olen asettanut itselleni yhden ainoan tavoitteen blogia koskien: tahdon saada ihmiset hyvälle tuulelle. Surullisia uutisia ja mustia mieliä on jo tarpeeksi tässä maassa, joten blogissani keskityn enimmäkseen iloisiin asioihin. Leave a light on if the night is too dark.

I ♥ onnellisuus, Marimekko, kirkkaat värit, rap-musiikki, vaihtelevat vuodenajat, selkeälinjaiset silmälasit, Tommy Lindgren, yliopiston lounaat, kirpputorit, maapallo, Berliini ja saksan kieli, scifi- ja toimintaelokuvat, joulu, Owl City, hymyileminen, korttien askartelu, Joensuu, Helsingin Sanomat sunnuntaisin, tatuoinnit, ruusukaali, uuden oppiminen, ikkunalaudat, konsertit ja musikaalit, kynsienlaitto.

Ihanaa kun löysit tiesi blogiini, ja tervetuloa villasukkien kirjavaan, iloiseen ja pörröiseen joukkoon!villasukat.blogspot.com blogin bannerin kehitys


4 kommenttia:

 1. Voi että, sun kaikki banneris ovat olleet tosi ihania! ♥ Ite oon ollut mukana lukemassa sun blogia kuudenneks viimeisestä bannerista asti, ja oot kyllä päässyt tavoitteesees ainakin mun osalta: oot ilahduttanut ja piristänyt mun harmaita päiviä. :) Kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos paljon :) Ihanaa että voin oikeesti piristää ihmisiä tälläsellä pienellä blogillani, kiitos itselles että jaksat lukea! :)

   Poista
 2. Hui! Huomasin just, että oon lukenu blogias jo toisesta bannerista!! Vähänkö päheetä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh!! Se on kyllä ihan taputuksien arvoinen suoritus! :-D

   Poista